2011. november 25., péntek

Pihenjen, szilveszterezzen Bogácson! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


Látogasson el Ön  is Bogácsra és pihenjen a Fogad-lak Vendégházban!!!
A vendégházban 3 szoba található, műholdas adások vételére alkalmas színes TV-vel. A szobák 2-3 ágyasak, szükség esetén mindegyik pótágyazható, igény esetén 1 db babaágyat is tudunk biztosítani, illetve társalgó, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.
A parkosított, zárt udvaron parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. Az ide érkező vendégek kényelmét kerti bútorok, hintaágy szolgálják, valamint lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra és grillezésre egyaránt.
Ár:
Felnőtteknek 2. 000 Ft/fő/éj, gyerekeknek (2-12 éves korig) 1. 500 Ft/fő/éj, 2 éves kor alatt ingyenes, mely tartalmazza az idegenforgalmi adót is.
Üdülési csekket elfogadunk!
Az ár egy éjszakára vonatkozik, fűtési szezonon kívül (fűtési szezonban, illetve főszezonban az ár felnőtteknek 3. 000, gyerekeknek 12 éves korig 2. 000 Ft)!
Alku- és számlaképesek vagyunk: )
Szeretettel várunk minden pihenni vágyó kedves vendéget!
LICIT ELŐTT AZ IDŐPONTRÓL ÉS A TOVÁBBI  RÉSZLE-TEKRŐL MINDENKÉPPEN KÉRDEZZ (ár, személyek száma, stb. )!
Bogács Dél-Borsod egyik legszebb települése, a Bükkaljai Borvidék központja. Egertől 16 km-re, Mezőkövesdtől 8 km-refekszik a Bükk hegység kiszélesedő völgyében. Nemzetközi hírű termálfürdőjével, szép környezeti fekvésével, gazdag kulturális programjaival, borkultúrájával, fejlett infrastruktúrájával és színvonalas szolgáltatásaival a régió kiváló üdülőközsége.
A Bogácsi Termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket egész évben fogadja.   A kénes termálvíz hatékonyan elősegíti a reuma, izületi és mozgásszervi betegségek, nőgyógyászati, légcsőhurut, gyomor, epe és májbetegségek gyógyulását. A fürdőhöz kapcsolódó gyógyszolgáltatások és ellátások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetőek, annál is inkább, mert a balneológiai gyógykezelések OEP támogatással is igénybe vehetők.
Bogács a Bükki Nemzeti Park közelsége, gazdag madár- és állatvilága, erdős tájai révén ragyogó alkalmat nyújt kisebb-nagyobb kirándulásokra, gyalogtúrákra a természetjáróknak, a téli sportok kedvelőinek, a horgászoknak és vadászoknak is lehetőséget kínál az év minden hónapjában.
A  Bükkaljai Borvidék tradícióját, jó hírét szolgálják a borospincék. A riolittufába vájt kiváló mikroklímájú pincékben érlelik a bogácsi szőlőhegyen termelt tüzes borokat, amelyeket a vendégek végigkóstolhatnak.   A táj szépsége, tiszta, jó levegője a Bükk-hegység közelsége révén Bogács, a pihenni, kikapcsolódni és gyógyulni vágyók széles rétegeinek ideális üdülőhelye.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 08:28
. Pihenjen, szilveszterezzen Bogácson! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése