2011. november 29., kedd

Jóslás és a cigánykártya akímiája - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

A könyv, amit a kezükben tartanak, és sokan várnak már, tizenegy év munkásságának koncentrált esszenciája. A téma iránt komolyan érdeklődő, tanulni vágyók számára felbecsülhetetlen értéket képviselhet, és ínyenc falatokat, a témát ízlelgetőknek.
A Cigánykártya testi, lelki, szellemi síkú, átfogó, részletes, és teljes ismertetése mellett, még három nagy, és fontos témakör található a könyvben.
Beszélek az emberről, az emberi élet céljáról, értelméről, hogy mindenki számára világossá váljon, hogylehetősége van önmagát, és a világot megérteni, megismerni, valamint hatni is képes rá. Mindenki, minden nap ezt teszi, de nem biztos, hogy tudatosan. A kulcs azonban a tudatosodás, és ez a kulcs is az ember kezében van.
A következő nagyobb fejezet a jóslásról szól: Bemutatja, megmutatja, hogy a jóslás az idők kezdete óta létezik.
Tovább lapozva a könyvben, a jósláshoz kapcsolódó örök érvényű, mai időkre is jellemző témákat boncolgatunk.
Mint, hogy mi maga a jóslás, mi a jós feladata? Aztán találunk még olyan részt a könyv eme részében, ami a jóslás felelősségéről, etikájáról szól. Mindkettő elengedhetetlen, és a hosszú távú sikerek biztosítása szempontjából kiemelten fontos.
Szó lesz a jóslás megfelelő körülményeiről. A jóslással kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdésekre is igyekeztem legjobb tudásom szerint válaszokat adni. Mindezek mellé pedig, az intuíció vagy más néven a pszi-képességek, érzékszerven kívüli észlelések fontosságáról, és fejleszthetőségéről szólok.
Fejleszthetőek ezek a képességek, mivel minden emberben benne szunnyadnak. Éppen úgy a része minden emberi lénynek, mint, ahogyan a testnek részei a szervek. A fejlesztéséhez pedig több mód, gyakorlat, lehetőség kínálkozik.
Ezek közül emeltem ki, és osztok meg néhány hasznos gyakorlatot Önökkel.
Vaszilkó Anita
A könyv új, eredeti ára: 2590 FT
 
Budapesten személyesen átvehető!



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 03:45
. Jóslás és a cigánykártya akímiája - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése