2011. szeptember 29., csütörtök

Jumbo 1,5kg - Jelenlegi ára: 1 Ft

Megmaradt, 1, 5 kg eladó!
Termékleírás
Jumbo
JUMBO: AZ ESZKÖZ, HOGY NAGY LEGYÉL!
JUMBO: AZ ESZKÖZ, HOGY ERŐS LEGYÉL!
&TÖRPÜLJÖN EL MINDEN MÁS!
Tény, hogy az emberek általában tévednek, amikor megtippelik a TÁPANYAG IGÉNYÜKET. Izom és ERŐNÖVELÉSKOR kevesebbet esznek, mint az ideális mennyiség.
A JUMBO egy praktikus megoldása a megfelelő tápanyagbevitel optimalizálására, így izom és erőnövelésre.
Mert te tudod, hogy az izmaidnak építőanyagra van szüksége.
A JUMBO adagonként 50gramm gyors felszívódású proteint illetve gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz, hogy meg tudd adni azt, ami az izmodnak kell a növekedéshez.
50G TUDOMÁNYOSAN BIZONYÍTOTT PROTEIN!
” JUMBO-SIZE” ANABOLIKUS MÁTRIX!
„ 6-CARB” GYORS-LASSÚ SZÉNHIDRÁT KEVERÉK ALACSONY GLYKÉMIÁS INDEXEL, BENNE ZABPEHELY, PALATINOSE TM és VITARGO!
MESTERSÉGES ÉDESÍTŐK NÉLKÜL!
A ZSÁKOS KISZERELÉS ÚJRAZÁRHATÓ!
"6-CARB" mátrix 155 g
Palatinose (időzített felszívódású és nagyon alacsony vércukor/inzulin indexű dizájner szénhidrát), zabliszt, dextróz, maltodextrin , fruktóz, Vitargo (különleges, szabadalmaztatott magas molekulatömegű szénhidrát: átlagos molekulasúly 500, 000-700, 000).
JUMBO-SIZE anabolikus mátrix
CREA-BOMB dizájner multi-vektor kreatin mátrix 6 fejlett kreatin formával: trikreatin-malát, dikreatin-malát, MicronTec mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-etil-észter , kreatin orotát és kreatin-glukonát.
G-BOMB multi-vektor glutamin mátrix: acetilált glutamin analóg (N-acetil-L-glutamin), szabad formájú aminosav változat (L-glutamin), észterifikált molekula változat (glutamin-etil-észter), és glutamin dipeptid( Alanil-L-glutamin)).
BCAA XPRESS 100% tisztaságú esszenciális aminosav komplex: L-leucin, L-izoleucin , L-valin.
HEMO-NO multi-vektor bedurranás és erezettség fokozó nitrogén-oxid mátrix: arginin-alfa-ketoglutarát, arginin-ketoizokorát, ornitin-alfa-ketoglutarát.
Adagolás:
Edzés után kiváló, mert gyors felszívódású fehérjét és gyors felszívódású szénhidrátot egyaránt tartalmaz. Napközben ugyancsak megfelelő, ha esetleg kimarad egy szilárd étkezés, mert a gyors fehérje és gyors szénhidrát mellett lassan felszívódó szénhidrátot is tartalmaz. Kiváló alternatíva lehet a reggeli kiváltására, mivel a szervezet alvás után lemerült energiaraktárait a gyors szénhidrátok és hamar "újratöltik", a lassú szénhidrátok pedig folyamatos energiaellátást biztosítanak a későbbiekre is. Az adagonkénti 50g fehérje pedig ugyancsak esszenciális az alvás után gyakorlatilag éhező izomszövetek számára.
JUMBO: AZ IZMAIDNAK KELL, A NÖVEKEDÉSHEZ!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 20:13
. Jumbo 1,5kg - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése