2011. szeptember 28., szerda

Bébé Confort babakocsi.Mózes,bébihordó,sportrész - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Eladó a képeken látható Bébé Confort (Kart Life Urban Colors) babakocsi. Mózes, bébihordó, sportrész és rengeteg tartozék.
KIEGÉSZÍTŐK:
napernyő
szúnyogháló (új)
esővédő (új)
pelenkázótáska (pelenkázó alátéttel)
bundazsák
3 extra kerék
szűkítő a bébihordóba, napvédők mindhárom részhez, plusz védő a mózeskosárhoz
FOTÓK: https: //picasaweb. google. com/104613471702969325685/Babakocsi? authkey=Gv1sRgCMi-5KSbvtvP1AE#
MÓZES: nagy méretű (belső méret 70*32cm), nagyobb baba is kényelmesen elfér benne. Újszerű állapotban. Egy mozdulattal levehető a vázról.
BÉBIHORDÓ: a szűkítővel pici kortól használható. Autósülésként is használható. 13kg-ig. Mindkét irányban a vázra tehető.
SPORTRÉSZ: csak menetiránnyal szemben. Dönthető háttámla (a mögötte futó szalag hosszának állítása segítségével). Nagy méretű, akár 2-3 éves korig használható.
VÁZ: mérete összecsukva: kb.: szélesség 58cm, magasság 35cm, hosszúság 100cm (de egy mozdulattal levehetőek az első kerekek, így mínusz 10cm a hossza. Kis csomagtartóba is befér). Súlya 12kg. Könnyen összecsukható és kinyitható. A tolókaron van fék és kézifék (nem a cipő orrával kell kiengedni, mint a legtöbb babakocsinál). Szintén a tolókaron lehet egy mozdulattal átállítani fixre vagy forgóra a kerekeket (sok babakocsinál ezt az első keréknél lehet átállítani, ami meglehetősen kényelmetlen, meg kell állni, esetleg még piszkos is lesz az ember. Ennél menet közben egy ujjal ez megoldható).
KEREKEK: felfújhatóak. Nagy méretüknek köszönhetően nem rázkódik a baba a rossz úton, és nem utolsó sorban nagyon megkönnyíti a mama dolgát, pl. patkára fel-le toláskor nem kell megállni és lábbal segíteni, nem akad el rossz terepen, nem térítik el a kövek.. ). A fogantyú/tolókar 95-115cm magasság között állítható.
Szépséghibák: egy kicsi megragasztott szakadás a sportrész háttámlájának a hátulján -nem látható/feltűnő helyen. A sportrész kapaszkodóján egy kicsi kifeslett rész. A váz elején a lábtartón egy ragasztott rész. (Nem ér le a gyerek lába oda -hacsak nem min. 1m magas: ) tehát terhelve nincs, így ez is csak esztétikai hiba. Fotóztam az összeset.
Nagyon kényelmes és praktikus. Viszonylag nagy a csomagtartó kosara. Könnyű tolni, füvön, rossz úton is megállja a helyét.
Javaslom a személyes átvételt -a babakocsi mérete és alakja miatt is, valamint mivel sok részből áll, valószínű csak több darabban lehetne elküldeni. Amennyiben a vevő mégis szállítást kér, kérem a postán/futárszolgálatnál érdeklődjön a lehetőségek és árak után.
Kérdésre szívesen, gyorsan válaszolok.



Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 21:58
. Bébé Confort babakocsi.Mózes,bébihordó,sportrész - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése