2011. június 26., vasárnap

Pollágh Péter: A Cigarettás - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A CigarettásA könyv listaára: 1979 Ft. Leírás:
Kemény István költő ezt írja a borítón a könyvről: Van valamilyen térnövelő bűbáj ebben a könyvben. Nagyobb, mint amekkorának kívülről látod. Ha akarod, egy évig olvasgathatod, és minden hétre találsz benne egy olyan eredeti képet, amin egy hétig tűnődhetsz. De ha akarod, tíz perc alatt végigolvashatod, pedig benne van egy egész regény. A szerző versei ezúttal is magával ragadók. Szólnak szeretetről, vezeklésről, árulásról, megkísértésről, a bóléról, a kávészünetről, a 79-es villamosról, a Kávé térről vagy éppen Víziről és Ecsédiről. Darvasi László találó megfogalmazása szerint: Mintha Pollágh Péter második, Fogalom (200520317) című kötetét mesébe mártották volna. Az ottani nyelv ezúttal varázskalapba öltözik, de ugyanolyan kérlelhetetlen marad: az előszörre / nincsenek szavak, / se szók. Kétszemélyes, féléber utazás ez, álomsubák alatt, Pompej és Baton Rouge felé. S hogy ki is a kötet címében szereplő Cigarettás? Az elmosódó, sokat bántott én. A soha meg nem ragadható másik énünk, aki azon a nyelven láttatja világunkat, amely egyszerre épül és leépül folyamatosan alakul és változik. S mindez ötvenegy, 9-18 soros versen keresztül, mintha mi magunk is azon a villamoson utaznánk, egy álomutazáson... A modern líra kedvelőinek ajánlott kötet. ISBN: 978-615-5070-01-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 625 Ft

Az aukció vége: 2011-06-28 14:51
. Pollágh Péter: A Cigarettás - Jelenlegi ára: 1 625 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése