2011. június 30., csütörtök

Christie, Agatha: Négy színmű - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Négy színműA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
Agatha Christie, a krimi királynője születésének 120. évfordulójára jelent meg a kötet, mely a tőle megszokottól ellentétesen nem krimijeit, hanem négy drámáját tartalmazza. Azonban ezek a drámák is a bűnügyek világába kalauzolják az olvasókat. Az egérfogó című darab úgy kezdődik, hogy egy behavazott, a világtól teljesen elvágott fogadóban (Monkswell Manor) megjelenik a rendőrség embere. Gyilkos van önök között, és megint lecsapni készül! - hangzik a nyomozó kijelentése, s veszi kezdetét az izgalmas dráma, mely már ötvenhét éve egyfolytában színpadon van Londonban. A vád tanúja című darabban a fiatal férfit, Leonard Vole-t gyilkossággal vádolják. Egyetlen ember menthetné meg az akasztófától: a felesége. Ő azonban váratlanul férje ellen fordul. A tárgyalóteremben aztán minden titokra fény derül. A drámából még megjelenése évében, Marlene Dietrich főszereplésével filmet is forgattak. Az Ítélet című darab egy kakukktojás: noha van benne gyilkosság, gyilkos és bírósági tárgyalás, valójában lélektani dráma. Az ismert tudós tolószékhez kötött feleségével és kettejüket ellátó unokahúgával él. Bár szegények, igyekszik segíteni tehetséges tanítványait. Az egyik tanítvány azonban nemcsak tehetséges, hanem szép, gazdag, fiatal nő is. Mi lehet egy ilyen háromszög (vagy négyszög) megoldása? A kötetzáró Pókháló című dráma története szerint Clarissa Hailsham-Brown, a Külügyminisztérium egyik vezetőjének felesége hullát talál vidéki házuk nappalijában. Sajnos senki nem hisz neki, aztán a hulla is eltűnik. A krimivígjáték Margaret Lockwood, a negyvenes évek filmsztárja számára íródott. A bűnügyi történetek szerelmeseinek ajánlott kötet. ISBN: 978-963-07-9003-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 20:27
. Christie, Agatha: Négy színmű - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése