2011. július 30., szombat

Brodskaia, Nathalia: Naiv művészet - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Naiv művészetA könyv listaára: 5600 Ft. Leírás:
A legjelentősebb művészeti irányzatokat bemutató tematikus sorozatban a 19. század végén egyre inkább teret nyerő naiv művészet kialakulásáról, jellemzőiről, legjelesebb képviselőiről olvashatnak az érdeklődők. S nemcsak olvashatnak, de nagyméretű reprodukciókon meg is csodálhatják a hivatalos művészet, a nagyok árnyékában tevékenykedő mesterek munkáit. A kötet szerzője mindenekelőtt a primitívnek tekintett művészi szemlélet eredetét, előzményeit tárja fel felemlítve az őskori barlangrajzokat, az ún. természeti népek kultúráját és az európai néphagyományokat. A 20. század hajnalán jelentkező progresszív avantgárd mozgalmak szükségeltettek ahhoz, hogy a hivatalos képzésben nem részesült képzőművészek spontán és egyszerű alkotásai felkeltsék a hivatásos alkotók és kritikusok érdeklődését. A legismertebb naiv festő, a vámos Henri Rousseau a párizsi művészvilág üde színfoltját jelentette. Mellette olyan neveket ismerhetünk meg, mint Séraphine de Senlis, André Bauchant és Camille Bombois vagy a spanyol Joan Miró. A primitív művészet hatását mutató naiv műveket határozatlan vonalvezetés, ugyanakkor életteliség és vidám színek, valamint éles körvonalú, egyszerű formák használata jellemzi. E művészeti irányzat nyugati képviselői mellett külön fejezetet kaptak a Kelet kismesterei: Catinca Popescu, Guido Vedovato, a grúz Niko Pirosmani, az izraeli Shalom Moskovitz vagy a horvát Ivan Generáli. A kötetet jegyzetek és művésznévmutató teszi kerek egésszé. ISBN: 978-963-9701-41-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 590 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 04:11
. Brodskaia, Nathalia: Naiv művészet - Jelenlegi ára: 4 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése